Over

Over mij

Ik heb meer hobby’s dan domeinnamen, en ik heb veel domeinnamen – ook al omdat ik over elk van die interesses weleens wil schrijven, hetgeen er toch nooit van komt.

Ik heb een baan en een bijbaan, en houd in verband met dat laatste een min of meer professionele website bij. Daarnaast probeer ik de immer matige prestaties van mijn beleggingsportefeuilletje met de wereld te delen. Andere projectjes staan nog helemaal nergens, en nog ’n ander heb ik reeds een stille dood laten sterven houd ik alleen nog kunstmatig in leven.

In ieder geval is wordt dit mijn meest persoonlijke site. Dat wil zeggen, dit blog bestond al, maar bij dezen blaas ik ’t dus nieuw leven in. Voor mezelf.

Over deze site

Dit blog moet dus ‘persoonlijke(re) mijmeringen’ gaan bundelen. Omdat daarin evenwel niemand is geïnteresseerd, wil ik het ook over popcultuur hebben. Tot slot is het een plek om voor mij interessante links op te slaan (en te delen), al dan niet voorzien van een woordje uitleg.

Techniciteiten

Zoals de meeste mijner sites draait dit beestje op PHP 7, self-hosted WordPress, een hartstikke gratis thema en zo min mogelijk plugins. Neostrada doet de hosting, Cloudflare dat extra beetje performance en security. Shameless plug: ondervind je ooit website- of WordPress-problemen, aarzel dan niet om me iets te laten weten.