Changes

’t Is 1 september en dan verandert er traditioneel weleens wat. Wel, niet hier. Ik ben al twee daagjes ’n beetje ziek, maar dat terzijde.

***

Afijn, wat ik wilde zeggen: ik heb recent wat oude en lang geleden verwijderde blogposts teruggevonden. Feedly (een RSS-reader) heeft namelijk de kwalijke gewoonte, zie je, om die dingen tot in de oneindigheid te cachen. Kom ik vast nog op terug.

Mijn persoonlijke professionele – echt! – website probeer ik ondertussen om te toveren naar het Engels. Ik ben gewoon ’n nieuw blog begonnen. Zo kan ik er over wat technischer topics lullen, en komt er misschien nog eens iemand kijken.

Later wil ik, ter compensatie, ook een Nederlandstalige ‘bedrijfssite’ opzetten, voor het minder geeky potentiële clientèle. Dat wilde ik al langer, maar tijd …

***

Op audiotechnisch-schuine-streep-muzikaal vlak heb ik m’n oude audio-interface weer aan de praat gekregen, zélfs onder Windows 10. Heb ik recent ’n tweede modeling amp gekocht, en een oude Vintage VS6 in ’n nieuw jasje gestoken – inclusief ‘metalcore-stemming’.