Twittercommentaar

Twee jaar heb ik het volgehouden, twee jobs én regelmatig twitteren. Ik schreef er in een ondertussen verwijderd bericht al ‘ns over, over dat platform. Over hoe ik er eerst vooral dacht te leren van monumenten in het webdesign en bloggers avant la lettre, genre Jeffrey Zeldman. Over hoe ik er enkele fijne opdrachten aan overhield. En over wat ooit ’n soort groepschattoepassing voor techneuten was en nu een platform – nog maar één – voor kwakzalvers, gladjani en roepers. Ik zou het toen nog even volhouden.

***

Ik heb een hekel aan roepers. En aan mensen die naar roepers opkijken, in mindere mate. Als volbloed eenzaat en eigenaar van meer dan twee hersencellen bezoek ik zo min mogelijk mogelijk de supermarkt en blijf ik ver weg van de commentarensectie op HLN.be. Laat ik ook de commentarensectie die Twitter heet maar mijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.